Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

torsdag 4 februari 2010

Kom igen, svenska folk!


Medan den filippinska besättningen knäskurar maskinrummet inför FN-chefen Ban Ki-Moons besök hinner Skeppsgossen ta del av den svenska debatten så som den avspeglas i Aftonbladet. ”Vi är redo för 12 procent” förkunnar MP:s Maria Wetterstrand sedan en undersökning visat att partiet fördubblat sitt väljarstöd under det senaste året.

Det är i sanning en bedrövlig utveckling. En annan bloggare har definierat MP som Melonpartiet, ”grönt utanpå och rött inuti”, och bättre kan det väl inte sägas. Finns det verkligen så många narrar i detta land att ett nykommunistiskt, fascistiskt och allmänt livsfientligt parti kan hamna i regeringsställning i höst?

Uppenbarligen gör det det. MP är ju emot all utveckling och säger nej till allt från kärnkraft till kött. Stödgrupper som Djurrättsalliansen och ”Svensk mat- och miljöinformation” (vad det nu är för något) talar redan om införandet av köttskatter för klimatet! Det är så att man baxnar. Som auktoriteter som talar för en köttfri dag i veckan anför man Rajendra Pachauri av alla människor och Paul McCartney…

Inom MP vägrar man nämligen att inse klimatbluffen och traskar på i snön i väntan på en varmare vår och sommar då Al Gores löften ska infrias. Till hösten kommer det oavsett hans och IPCC:s förutsägelser att bli förbannat hett i Sverige när valkampanjen drar igång, och Skeppsgossen hoppas att klimatgaphalsarna (se bilden) äter ihjäl sig på förgiftade ekologiska mungbönor från Folkrepubliken Kina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare