Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

måndag 1 oktober 2012

Sista israpporten från Skeppsgossen


Rapporterna om polarisens utbredning har utvecklats till en följetong. Med det här inlägget tänker dock er Skeppsgosse avsluta den för sin del – narrarna ombord har ju så många andra saker att oroa sig över. Så här kommer fakta som vi inte får läsa eller höra om i PK-media:


Havsisen i Antarktis täcker nu en yta på 19,454,000 km². Så mycket is har aldrig konstaterats vid någon av polerna. Det är en lika stor yta som Förenta staterna och Europa tillsammans. Utbredningen innebär att kungspingvinerna nu får promenera 160 svenska mil för att hitta öppet vatten!

Solen står för närvarande 30 grader över horisonten vid iskanten. Eftersom den mesta isen finns mellan 60:e och 70:e breddgraden reflekteras massor av sol ut i rymden och kyler av jorden.

Hur står det då till med Arktis? Där påstås ju isen smälta fortare än klimatmodellerna förutsagt. Okej, isen i norr har minskat under de sista 30 åren, men samma satellitdata visar att Antarktis i gengäld fått enorma mängder mer is under samma period. Arktis is utgör bara 1-2 procent av all is på jorden, medan isen i Antarktis svarar för 90 procent. Det står det inget om i tidningarna!

Hela snacket om människans inverkan på klimatet är och förblir ett enda stort bedrägeri. Endast fyra av varje 10 000 luftmolekyler är koldioxid och vårt tillskott under mänsklighetens hela historia har beräknats till en bråkdel av en enda sådan molekyl.

Sug på den, du som fortfarande tror på alla de lögner som världens narrar hasplat ur sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare