Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

fredag 8 januari 2010

När ska ni ge upp?
Det här är ett öppet brev till alla narrar som jag tvingas dela fartyg med (också när det ligger i hamn på grund av rådande isläge). När ska ni ge upp ert evinnerliga tjat om den globala uppvärmningen? Jag har sagt det förut men det tål att upprepas: den som tror på Al Gore och IPCC och hela CO2-skiten är lika dum i skallen som världens alla religiösa narrar och egentligen inte värda att spilla ett enda ord på.
Ändå gör jag och många många andra det, kanske därför att vi innerst inne vägrar inse att Klimatdjävulen tagit deras själar.

Nu upplever vi en ovanligt sträng vinter i stora delar av världen. På grund av klimatförändringen! Jodå, det har så kallade forskare påstått på fullt allvar. För en kall vinter förändrar inget i sak. Allra värst var den engelska väderlekstjänsten som i höstas förutspådde en mild vinter. Nu säger meteorologerna där att prognosen inte var fel, den blev bara misstolkad av allmänheten. Slutsats: Om du tycker att det är ovanligt kallt ute så är det ur meteorologisk-vetenskaplig synpunkt en missuppfattning. I realiteten är det ovanligt varmt.

Eller med andra ord: Kallt väder är inget bevis mot den pågående globala uppvärmningen men så fort det blir ovanligt varmt en sommar så är det det. Vad är det för idioter vi har att dela planet med?

Har ni förresten tänkt på att termen "global uppvärmning" sjönk ner i dyn där den hör hemma så fort bevisen började ifrågasättas och de förfalskade temperaturkurvorna rätades ut? Då började narrarna prata om "klimatförändring" i stället. Den lever fortfarande och har på senare tid kompletterats med andra globala hot som bristen på fossila råvaror och världshavens försurning, som leder till koralldöd och fan vet allt.

Även om det är klimatnarrarna jag vänder mig till, kan jag inte låta bli att ta tillfället att slänga en vinterkänga på alla de välmenande bloggare och debattörer som med stora portioner kunskap i naturvetenskapliga ämnen försöker sticka hål på CO2-bubblan. De och deras diskussionsbröder och -systrar ägnar sig enligt min mening åt att kasta pärlor för svin. I stället för att ge narrarna sparkar i aschlet radar de upp vetenskapliga argument och klappar varann i ryggen för varje ny rapport som de fiskat upp på nätet. Alltför mycket inbördes beundran för min smak. Nej, på med boxhandskarna, bröder och systrar, och puckla på klimatidioterna med argument som osar både svavel och CO2!

1 kommentar:

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare