Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

lördag 18 januari 2014

Hemliga makthavare styr media


En brittisk bloggare har genom ihärdigt detektivarbete avslöjat hur 28 höga tjänstemän inom BBC hjärntvättats på en intern “klimatkonferens” år 2006. För fiolerna stod den dåvarande  labourregeringen som på det här sättet ville försäkra sig om att BBC rapporterade om klimatförändringar och andra frågor på ett regeringsvänligt sätt. Talare på den hemliga konferensen var enligt uppgifter i Daily Mail gröna aktivister och ”forskare” – en av dem lär ha yttrat att klimatförändringarna var ett större hot mot mänskligheten än ett kärnvapenkrig… Och en annan talare menade att världen bara hade 100 månader på sig att rädda vår planet genom kraftiga utsläppsbegränsningar.
     
Nu väntar Skeppsgossen på att någon klär av vår egen statliga television och radio på motsvarande sätt. Men det är nog inte troligt. I Sverige tystas varje kritiker med tillmälen som ”klimatförnekare”, ”rasist”, ”homofob”, ”islamofob” och allt möjligt annat i samma stil. 

På Stockholmsiniativets hemsida www.klimatupplysningen.se menar signaturen Jacob UK att ”SVT till slut kommer att stå ensamt i världen kvar som vidskeplighetens sista utpost”. Enligt en annan kommentar signerad Slabadang finns det två ledande operativa skurkar för PK-styrningen av SVT: Jan Axelsson och Allan Larsson. Det är dessa båda som tillsätter lojala chefer med rätta åsikter och även styr över granskningsnämnden så att inte heller den bryter mot ”policyn”.

En av SVT:s nyttiga idioter är ”klimatöverstinnan” Erika Bjerström som i samband med en IPCC-föreställning för en tid sen gnällde över att IPCC var missnöjda med BBC som givit för stort utrymme åt att temperaturen på jorden inte skulle ha stigit på 15-16 år. ”Folk kan tro att den globala uppvärmningen inte finns längre. Men det är fel, temperaturen fortsätter att stiga.”

Jacob UK igen: ” Alla anställda vid SVT tror blint på ett sånt här blindstyre. Lågutbildade ’vetenskapsjournalister’ hämtade från en extremistisk kader av ekoaktivister plus alla nyhetsredaktioner äter ur händerna på Åsa Romson, Gustav Fridolin och Johan Rockström (en miljöekonom utan erfarenhet av klimatvetenskap som envist maskeraderar som ”klimatforskare” bland SVT:s journalister). SVT kommer alltid att vara en klimatalarmistisk nyhetsorganisation. Enl gallupar är ca 50% av dom anställda sympatisörer med MP. Säger allt. Av återstoden faller som bekant ca 20% på S och ca 20% på kommunistpartiet. Enl Camilla Kvartoft i en Agenda 2012 kan så mycket som 95% av nyhetsjournalisterna på SVT rösta på (SVMP).”

SVT är med andra ord lika totalkorrupt och lika bortom all räddning som BBC. Problemet är att proteströsterna aldrig ge utrymme i våra media som går FN:s, EU:s och storfinansens ärenden.

Vill du läsa Daily Mails artikel hittar du den här: Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare