Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

onsdag 15 januari 2014

Kan bara bröst rädda isbjörnarna?
Isbjörnen har blivit en symbol för den icke-existerande klimatförändringen och de lögner om smältande polarisar som WWF, Greenpeace och andra narrsällskap har matat oss med i årtionden. Numera mår Skeppsgossen illa bara han ser en bild av isbjörn, inte för att han har något emot isbjörnar som sådana utan därför att han äcklas av skrupelfria människor som lever på andras bidrag till välgörenhet.

Titta bara på den fejkade bilden i annonsen från WWF ovan och den "gulliga" nallen du får som tack för ditt fadderskap. Medan stammen av isbjörnar växer rekordartat sedan djuren fridlystes och polarisen inte på länge haft en så stor utbredning som nu fortsätter WWF att plocka välmenande människor på pengar. Det finns bara ett ord för detta lurendrejeri – det är direkt skamligt!

Isbjörnsstrippan Osato


En av de troende är en amerikansk flicka som heter Una Aya Osato. Som tonåring var hon med i nonsensrörelsen “Reclaim the Streets. Tillsammans med en annan samhällstillvänd dam, som kallar sig Miss AuroraBoobRealis, bildade hon en danstrupp med namnet BrownGirls Burlesque (där finns mycket bara bröst för den som är mer intresserad av sådana än av svältande isbjörnar). I likhet med t.ex. Femen gillar de här flickorna att visa brösten för att främja ädla syften som att rädda jorden och kämpa för jämställdhet.

Nyaste föreställningen har fått det vitisga namnet “PolarBare” och ledmotivet är den gamla låten “Winter Wonderland.” Den börjar med att en isbjörn vaknar ur idet, säger hej till världen och börjar leta efter något att äta. Då känner han att världen har blivit mycket varmare och börjar strippa! Det låter som en dålig porrfilm, men Osatos föreställning är liksom rapparnas oförskämdheter konst. Nåja, till slut får han tag i en fisk men den är förgiftad och han dör.

“Hela tiden sitter publiken där och ropar ‘Oooh, ha ha! Vi vill se mer!’ och sånt”, berättar Osato i en intervju. ”Det är ju kul med en isbjörn som strippar. Men sen inser de att jag ligger död på scenen och då fastnar skrattet i halsen…”

Det kan inte vara lätt att få folk att känna medlidande med så otrevliga varelser som isbjörnarna. Förmodligen skulle Brown Girls Burlesque decimeras rätt ordentligt i antal om de flyttade sin liveshow till Hudson Bay eller något annat isbjörnstillhåll. Men på storstädernas varietéscener går det förstås an med lite naket för att rädda jorden.  .

Nästan nakna miljöstrippor
 Hela intervjun med Una Aya Osato kan du läsa på www.grist.org

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare