Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

tisdag 13 oktober 2009

Hur ska dom ha det?Titta noga på mannen till höger - det är en av de många ärkenarrar som finns ombord på vårt skepp. Han heter John Holdren och är vetenskaplig rådgivare till ingen mindre än Vita husets nya pajas Barrack Obama. Enligt denne narr kommer en miljard människor att dö 2020 "i en ekologisk katastrof".

Är det den globala uppvärmningen igen? Nej, tvärtom är orsaken nu en global istid. Hoppsan! Hur får nu en man som John Holdren ihop både värme och kyla och katastrof - det är ju som ett Kinderei-ägg, tre överraskningar i en.

Jo, redan 1971 skrev Holdren en bok tillsammans med narren Paul Ehrlich, där de bland annat påstod att "överbefolkningen skulle leda till en ny istid såvida regeringarna inte införde tvångssterilisering för att förhindra människors fortplantning". Det kunde man skriva på 1970-talet utan att pryglas vid stormasten.

Nu säger denne ärkenarr - som alltså ingår i gänget kring Obama - att vi människor kommer att orsaka "en global uppvärmning som kommer att orsaka en global avkylning" som i sin tur kommer att orsaka att en miljard människor svälter ihjäl...
Kan inte någon kölhala de här idioterna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare