Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

söndag 25 oktober 2009

Bara idoter kan gå på såna lögner

Härom dagen hade jag ett intressant samtal med Alan Caruba som bloggar på bland annat The Next Ice Age Now. Han talar klarspråk och menar att bara idioter lyssnar på de "ledare" som blåljuger om klimatförändringarna. Så här säger han:

Ända sen FN:s första konferens om "global uppvärmning" har målet varit att upprätta ett globalt styre där ledarna kan kan berika sig medan resten av mänskligheten lever som boskap. Hur kan någon människa gå på lögnen om global uppvärmning eller klimatförändring?

Under de senaste tio åren har solen gått in i en cykel så gott som helt utan fläckar eller solstormar. Samtidigt har jorden blivit svalare och redan i oktober har stora delar av världen upplevt sin första snö. Köldrekord slås överallt. Varför håller man då en klimatkonferens grundad på påståendet att vi upplever en global uppvärmning? Svar: Därför att den inte har det minsta med klimatet att göra utan endast är till för att beröva människorna i olika delar av världen friheten att bestämma över sina egna liv.

Lord Monckton, som en gång var vetenskaplig rådgivare åt Msrgaret Thatcher, har rätt när han säger att den kommande klimatkonferensen i Köpenhamn är tänkt "att skapa en överstatlig regering". Det står faktiskt så i agendan och i den står också att västvärlden ska ge ekonomisk kompensation till länderna i tredje världen för att betala av på "klimatskulden".

Vilka är då "ledarna" i denna sammansvärjning? Ban Ki-moon som inte ens isbjrönarna ville smaka på vid hans utflykt till Nordpolen. Gordon Brown som troligen inte blir omvald till Storbritanniens premiärminister. Tony Blair som hoppas bli vald till president för EU. Bill Clinton. Hans före detta vice-president Al Gore. Barack Hussein Obama. Direktörerna för de många företag som vill ha en bit av klimatkakan. Finansmarknaderna som vill tjäna stora pengar på "utsläppsrätter".

De kommer alla att vilja ha poster i den nya världsregeringen därför att de i åratal har ljugit om klimatförändringarna för att skaffa sig makt och pengar. Det är bara idioter som går på såna lögner!

Har Alan Caruba rätt eller inte? Om mindre än en månad, när Narrskeppet lagt till i Köpenhamn, får vi kanske svar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare