Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

fredag 2 december 2011

Stackars Jultomten!


Supernarrarna Al Gore och Rajendra Pachauri håller för tillfället låg profil, men bananflugforskaren David Suzuki skäms inte för att lura miljöhysteriska föräldrar och deras barn att satsa på ”gröna” julklappar.

Det gör han på sin hemsida med bilden ovan och en text som berättar att tomten inte kan bo på Nordpolen längre på grund av klimatförändringarna och det försämrade isläget. För att rädda hans hemvist säljer han tomteluvor och annat krafs tillverkat av miljöcertifierade råvaror.
    Ett ovanligt fult geschäft, tycker Skeppsgossen som lånat satellitfotot nedan från Climat Depot. Det visar isens utbredning på Nordpolen den 30 november 2011. Vidare kommentarer torde vara överflödiga.

1 kommentar:

  1. Idag kan man återigen läsa att permafrosten i norr håller på att smälta med katastrofala resultat för jordens klimat. Det är några idioter som skrivit om det i tidskriften Nature. Hur går det ihop med bilden ovan? Fy fan för alla klimatnarrar som tjänar pengar på att skrämma upp folk!

    SvaraRadera

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare