Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

torsdag 28 november 2013

Hejaklacken


Nu är klimatkonferensen i Warszawa över – “och lyckligtvis åstadkom man ingenting” som en bloggare skriver. Det står nu i stort sett varje deltagande nation att göra som den vill.


Detta retar förstås utvecklingsländerna som tror på klimatlögnerna bara därför att de räknar med att få pengar av industriländerna om de låtsas göra det. De backas upp av narrar som Al Gore och Ban Ki-moon. Men merparten av industriländerna inser att efter 17 år med i stort sett konstanta temperaturer är sambandet mellan utsläpp och klimat en fiktion. De har helt enkelt inte råd att förlora fler jobb på grund av de grönas idiotiska påståenden om en stundande katastrof.

Men fortfarande reser 10 000 byråkrater och politiker och dubbelt så många lobbyister och “miljöaktivister” från den ena FN-konferensen till den andra utan att uppnå annat än planer för nästa konferens. När ska detta vansinne få ett slut? Det är nog inte bara Skeppsgossen som undrar det.

En av dem som uttryckt samma undran är för övrigt professor Ole Humlum vid universitetet i Oslo. ”När ska alarmist-charlatanerna smita iväg i solnedgången?” skriver han på sin blogg www.climate4you.com

Men både Greenpeace, Jordens vänner och WWF vidhåller att jorden står på randen till en klimatkatastrof – och det av samma skäl som utvecklingsländerna: klimatkatastrofer är deras inkomstkälla och levebröd. På vad annat skulle de kunna hänga upp sin existens? De suger varje dollar ur klimathotet som envisa moskiter.

Fast när man läser uttalandena från dessa organisationer och deras hjälptrupper döljer de sin profithunger bakom vackert tal om moral och etik. Experter som IPCC och John Kerry har ju försäkrat att vetenskapen är ”entydig, odiskutabel och förskräckande”. Det vore milt sagt önskvärt att charlatanerna lyssnade till riktiga vetenskapsmän som Humlum i stället för till Pachauri & Co.

”Klockan tickar, temperaturen ökar, världshaven stiger och antalet dödsoffer växer”, skriver olyckskorparna. Så nu har narrarna siktet inställt på en kostsam flygresa till Peru 2014, ett år som redan kallats ”ambitionernas år”.

En av de troende är senatorn Sheldon Whitehouse (demokrat förstås) som varnar för att klimatförändringarna hotar såväl ishockey som skidsport. Dessutom kan stigande havsnivåer leda till att idrottsarenor läggs under vatten i framtiden!

Denne fantastiske narr har till och med diskuterat saken med representanter för NFL och NHL. Vad de tycker får vi dock inte veta eftersom samtalen förts bakom lyckta dörrar.

"Utan kalla vintrar kan inte isen lägga sig på dammar där man brukar börja spela hockey som liten grabb”, säger senatorn. Och någon skidåkning lär det heller inte bli i staten Rhode Island, beklagar han sig.

Det är rent otroligt vilka följder de icke-existerande klimatförändringarna kan få på livets alla områden.

1 kommentar:

  1. Klimatnarrarna har tydligen inte hört talas om allmänhetens åkning i ishallarna...Finns nog ingen som idag börjar sin hockeybana på en frusen damm...

    SvaraRadera

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare