Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

lördag 5 oktober 2013

I fängelse med Greenpeace-terroristerna!

Fraktar terrorister


Greenpeace är ju på tapeten igen sedan ryssarna bordat deras fartyg "Arctic Sunrise" och gripit alla ombord när de tänkte sabotera arbetet på en rysk oljeplattform. Det är inte första gången som organisationen ägnar sig åt ”militanta” angrepp i miljörörelsens namn – ni kommer väl ihåg när fartyget “Rainbow Warrior” låg i Köpenhamn under det katastrofala klimatmötet 2009 och amerikanska CFACT hängde upp en banderoll med texten “Propaganda Warrior” medan aktivisterna lurades att käka donuts…

Nu anklagades aktivisterna för piratattack, men till och med president Putin tyckte att det var att ta i i överkant. En talesman för tankesmedjan CFACT håller med och tillägger skadeglatt: “Det finns åtskillig ironi i det som nu hänt. Greenpeace predikar för ett samhälle som tar alltmer kontroll över individen. I Ryssland får de en försmak av vart det leder.”

Greenpeace har ju sedan länge burit sig illa åt runtom i världen och fick bland annat sin första "Rainbow Warrior" borrad i sank av franska specialstyrkor när den 1985 låg i hamn på Nya Zeeland. Slutet på den historien blev tyvärr att en internationell domstol dömde Frankrike att betala 8 miljoner dollar till den här skumma organisationen.

Reklamkupper i miljöns namn som den nu inträffade är förstås ett bra sätt att skaffa publicitet och vinna nya anhängare. De flesta människor har dock ingen aning om hur stor och rik den här organisationen är. Den har kontor i över 40 länder och lever enligt sin egen reklam på intäkterna från sina 2,9 miljoner (hjärntvättade) medlemmar. Men pengarna som Greenpeace håvar in är skattefria. Bara i USA har tre skattebefriade Greenpeace-organisationer över 39 miljoner dollar i intäkter och tillgångar på 20 miljoner 2011.

En av grundarna, Patrick Moore, hoppade av när han tröttnade på organisationens skrämselpropaganda och lögner. År 2005 sade han att “miljörörelsen övergett vetenskap och logik till förmån för sensationalismen”. Nu var det bara domedagsscenarior som gällde och då ville han inte vara med längre.

I Kanada och Nya Zeeland räknas Greenpeace inte längre som en välgörenhetsorganisation. I USA däremot fortsätter organisationen att underminera tillvaron för vanligt folk genom att motsätta sig allt från kolbrytning till kärnkraft, och de fortsätter liksom miljöpartiet i Sverige att predika om en global uppvärmning som bevisligen inte finns.

Ovannämnde Patrick Moore ledde nyligen en demonstration utanför Greenpeaces kontor i Toronto, Kanada. Den gällde organisationens lögnaktiga propaganda mot genmodifierat ris eller “Golden Rice” med högt innehåll av vitamin A. På banderollerna stod “Greenpeaces brott mot mänskligheten — Åtta miljoner döda barn. AllowGoldenRiceNow.org.” Bristen på vitamin A leder enligt WHO till att en halv miljon barn blir blinda varje år och att hälften av dem dör inom ett år...

I svenska media har vi förstås inte sett minsta notis om den här manifestationen mot Greenpeace, och var förs debatten om det gyllene riset? Det är två ämnen som PK-samhället och statsmedia gör sitt bästa för att tiga ihjäl och Greenpeace är en lika helig ko som Röda korset och Amnesty.

Ryssland har visat hur man bäst tar hand om ”de gröna” när de försöker sabotera produktionen av olja, kol och kärnkraft som utgör grunden för vårt välstånd. Dessa propagandister påstår sig älska jorden – men uppenbarligen inte mänskligheten som lever på den.

Förhoppningsvis kommer ryssarna att döma Greenpeace-piraterna till kännbara frihetsstraff. Det gäller också de ”svenskar” som deltog i aktionen mot oljeplattformen. Sedan blir det förstås upp till vår regering att kämpa för deras frigivande på samma sätt som man gjorde för de nobla terroristerna i Etiopien.

1 kommentar:

  1. Ursäkta, men hur blir man "medlem" i Greenpeace? Man kan ge dem pengar, visst, men det ger inget medlemskap. Greenpeace är en sluten organisation utan medlemsinflytande.

    /S

    SvaraRadera

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare