Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

måndag 1 juli 2013

Apropå Femen i Södermalmsmoskén


Skeppsgossen stöter på narrar varhelst ombord han befinner sig. Att han hittills mest kommit i kontakt med klimatnarrar som i sin hybris tror att de kan påverka klimatet på jorden genom diverse skatter är mest en tillfällighet. Deras storhetsvansinne överglänser det mesta världen skådat och det är ett av skälen till de fått ta upp så stor plats.


I Sverige har klimatdiskussionen på sistone dött av något, tycks det mig. I stället har vi ju invandringsfrågan som blir allt hetare för varje nedbränd skola och utbränd bil, för varje våldtäkt och varje åldringsrån. I grunden handlar det förstås om att människor från andra kulturer (jag frestas kalla dem ”o-kulturer”) inte har vilja eller vett nog att anpassa sig till värdlandet som tagit emot dem på ett civiliserat sätt.

Det har fått mig att tänka på en gammal historia om den brittiske generalen Robert Napier, verksam i Indien vid mitten av 1800-talet och mest berömd för sin framgångsrika expedition till Etiopien. Kolonialmakten hade infört förbud mot den hinduiska seden med änkebränning och det gillades inte av indierna.

General Napier tog emot en protestdelegation och svarade: ”Det må vara er tradition att bränna änkor. Som ni vill. Men vi har också en tradition: när män bränner kvinnor levande sätter vi en snara runt halsen på dem som gör och hänger dem. Bygg ni era likbål så ska jag se till att mina timmermän reser en galge en bit därifrån. Om ni följer era nationella sedvänjor har vi rätt att följa våra.”

Den stora mängden invandrare har tagit med sig sin tro och sina sedvänjor till värdländerna, samtidigt som den infödda befolkningen alltmer glömmer sina egna och till och med av de styrande uppmanas att utplåna sin identitet (och i extremfallen också sitt kön). Runtom i Västerlandet har invånarna böjt sig för muslimernas krav och börjat betrakta deras traditioner som sakrosankta.

Bloggaren David Greenfield har skrivit:

“Det moraliska hyckleri som blivit följden av denna dubbla standard har i sin tur medfört att man börjat skrota de reformer som Västerlandet genomfört, ofta under långa och svåra prövningar. Kvinnor som kämpat för sin frigörelse och sina rättigheter ser dem nu begränsas av människor med en helt annan kvinnosyn medan politikerna blundar… Den mest extrema yttringen av kvinnoförtrycket är hedersmord, men det finns många stadier på vägen. Muslimska immigranter som importerar lärorna om kvinnans underlägsenhet gör sitt bästa för att omsätta dem i praktiken, först på sina egna kvinnor och sedan på alla kvinnor. Massvåldtäkterna begångna av muslimer i Sverige, Australien och på andra håll i väst är ett kulturellt och religiöst problem som ingen vågar ta tag i… Sådana yttringar av kvinnoförakt skulle inte kunna tillåtas fortsätta om det inte funnes ett politiskt och akademiskt klimat som förbjuder minsta kritik av islam och utgår från att Västerlandets trossatser är rakt igenom dåliga och att de icke västerländska är rakt igenom goda.”

Daniel Greenfield menar att våra politiker och akademiker i Väst gör allt för att likställa islams kulturella och religiösa standard med vår egen. Han säger att det av den anledningen växt upp en “hemindustri” som skapar artiklar, böcker och slogan som gör gällande att islam visst strävar efter jämlikhet och respekt för kvinnor och sexuella minoriteter precis som vi i Västerlandet… och kanske till och med i än högre utsträckning.

“Med hjälp av denna obscena charad”, skriver han, “som faktiskt kan jämföras med nazisternas uppvisningsläger Theresienstadt, kan man dölja de värsta våldsdåden och hur de mänskliga rättigheterna för Västerlandets minoriteter urholkas.”

Allt eftersom vi ger efter för islamisk lag ju närmare kommer den stund när den blir lag också i Västerlandet. Daniel Greenfield menar att självmordsbombarna, hedersmorden, syraattackerna och de andra vansinnigheterna bara är toppen på isberget. Själva isberget är en kultur fylld med skräck, våld och skam som har syftet att skrämma både muslimer och icke-muslimer till underkastelse och till att ersätta nationella lagar med sharia.

“Kung Sharia regerar över Europa, våld och brutalitet är hans maktmedel, tystnaden och eftergivenheten är hans tron. För Västerlandet gäller det att vräka denna tron över ända innan den rotat sig för gott… Paradoxen är att det är just de människor som förespråkar den muslimska invandringen som har mest frukta. Ett liberalt samhälle kan inte existera tillsammans med ett muslimskt. Valet står mellan Islams svärd och traditionell västerländsk demokrati.”

Daniel Greenfields blogg heter ”Sultan Knish”. Den innehåller många skarpa analyser av dagens samhällsutveckling och inte minst följderna av den muslimska invandringen till Europa. Skeppsgossen rekommenderar alla som har det minsta intresse av dessa frågor att gå till http.//sultanknish.blogspot.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare