Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

fredag 20 november 2009

Mer om bydårarna

Vi närmar oss Köpenhamnsmötet med god fart, även om klimatdårarna inte är fullt lika entusiastiska som tidigare under hösten. Det beror förstås på att Mamma Gaia inte behagat spela med i farsen.

Kanadensaren Barry Napier summerar höstens händelser så här på www.climatechangefraud.com

"De gröna talar om för alla, inklusive de som inte är det minsta intresserade, att de kan stoppa vindar, regn, köld, värme, tornados, orkaner, snö, is... genom att köpa datorer och minska koldioxidutsläppen. Nej, skratta inte - de tror verkligen det... Medan de fortsätter att bombardera allmänheten med låtsas-vetenskaplig ammunition har samma allmänhet börjat tvivla alltmer på deras sägner... Det framgår bland annat av en undersökning som The Times gjort. Tidningen citerar Lord Reeves: Vi bor nu i en global by... så det är väl oundvikligt att det också uppträder några globala bydårar."

En annan farbror, professor Gwyn Prins vid London School of Economics sa på forumet i Hongkong den 11 november att Köpenhamn är "dött vid ankomsten".

"Men hur är det då med all is som smälter?" frågar sig Barry Napier. Härförleden påstod IPCC att havsytan skulle höjas med 21 fot (över 6 meter). Fast det berodde på en elak medarbetare som ändrat siffran från 2,5 cm. Inget att bråka om.

Och som vi nämnt tidigare så smälter inte jordens glaciärer heller. Hör du det, Pär Holmgren?

På klimatkonferensen i Bryssel kommer naturvetaren Benny Peisner vid universitet i Liverpool att skylla allmänhetens likgiltighet på den ensidiga rapporteringen i media. Samme Peisner har också upptäckt att vindsnurrorna blivit ett stort problem i USA eftersom de stör den nationella radarn. "Det vill säga när de inte står stilla därför att det inte blåser eller när de exploderar på grund av starka vindar!"

Men Gordon Brown låter sig inte överbevisas. Han anser att England kan "vara ledande nation i uppbyggnaden av en ny världsordning". Det är samma sorts världsordning som FN och Obama propagerar för, samma nyordning som Hitler och Marx drömde om och som varje gång slutat i en katastrof för mänskligheten.

Så vad kan vi då göra? "Ring de lokala radiostationerna, ta kontakt med tv-bolagen, anordna parader och upplys folk om att pratet om global uppvärmning är gallimatias och att koldioxid inte är en miljöfara!"

"Men håll i minnet," slutar Barry Napier, "att klimatfrågan bara är ett kamuflage för regeringarnas försök att skapa en helt ny samhällsordning, att skapa den största kommunistiska regim som mänskligheten någonsin sett."

1 kommentar:

 1. "Men håll i minnet..//..regim som mänskligheten någonsin sett."
  Exakt! COP15 handlar ytterst lite om den förmenta frågan 'klimathot' - denna är en utstuderad 'hoax'.
  Rysare är, att ingen som helst debatt o/e publicering över/av fördragstextens, den som ska 'förhandlas' om, innehåll än mindre konsekvens härur har funnits.
  Vi [i Sverige] fick ju inte ens rösta om Lissabonfördraget [till skillnad mot irländarna..] men det har iaf. varit en 'viss' publicitet härom. Om COP15 däremot nada!

  Bra blogg, f.ö.! Tackar 'Rosenhane' för tipset hit.

  Mvh/TJ

  SvaraRadera

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare