Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

tisdag 14 februari 2012

500 offer för EU:s vansinniga miljöpolitik


Dags att ta på pälsen?
Uppskattningsvis 500 människor runtom i Europa har hittills dött på grund av vinterkölden och snön. ”Det är det pris som de får betala för att deras politiker gått på myten om klimathotet”, skriver den amerikanske bloggaren Alan Caruba. ”I stället för att satsa på kol-, gas- och oljeeldade system för uppvärmning av husen har de kastat bort miljarder euro på odugliga vindkraftverk.”


Alan Caruba tillhör dem som i många år har varnat för att klimatet på jorden blivit kallare sedan 1998 och att vi sannolikt går mot en ny istid. Han menar också att nationerna måste satsa på säkrare värmeproduktion för att rädda liv och ekonomi.

Ett exempel på vilka följder övergången till ett kallare klimat kan få ser vi redan nu. Europas pulsåder bland vattenvägarna, Donau, är delvis isbelagd, vilket stoppat den normala pråmtrafiken i Serbien, Kroatien, Bulgarien, Rumänien, Ungern och Österrike. Det betyder att leveranserna av kol och olja, mat och andra förnödenheter inte kan ske på normalt sätt.

Engelska The Mail rapporterar om att äldre människor inte har råd att betala de höga bränslekostnaderna och till och med fryser ihjäl i sina bostäder. Caruba igen: ”England har fallit för den gröna propagandan för förnybar energi och förstört landskapet med tusentals vindkraftverk.”

En turkisk journalist har kommenterat vinterkatastrofen i sitt hemland med orden: “Att vi inte stått beredda inför en vinter som denna bör inte vara någon överraskning, eftersom vi i flera årtionden bara matats med sensationella nyheter om den kommande globala uppvärmningen.”

Det värsta är att EU-byråkraterna fortsätter att stödja AGW-teorierna tillsammans med starka gröna rörelser som får sina intäkter av EU och indirekt av medlemsländernas skattebetalare.

Alan Caruba konstaterar att USA har kommit billigt undan den här vintern. Men hur blir det nästa vinter? Sedan 1978 har det inte byggts ett enda nytt kärnkraftverk i landet och miljödepartementet EPA tvingar fram fortsatta stängningar av de koleldade kraftverken. Samtidigt som Obama-regeringen spenderar miljarder dollar på s.k. grön energi.

”Amerika och resten av världen har på ett fruktansvärt sätt blivit lurade av FN och dess IPCC-panel som fortsätter att sprida klimatlögnerna. Ansvariga är de lögnaktiga forskarna som kammade hem bidrag åt sig själva, politikerna som hängde på och media som spred lögnerna till miljarder människor.”Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare