Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

måndag 12 september 2016

Det är Soros som rycker i trådarna och får påven att sprattla


Bland alla fula fiskar på Narrskeppet är miljardären George Soros den klart fulaste. Att han lider av storhetsvansinne är just ingen nyhet. Värre är att han använder sina miljarder till att muta och understödja politiker och organisationer som delar hans världskommunistisk/fascistiska agenda. Pengarna kanaliseras via hans Open Society Foundation till så vitt skilda personer som påven Franciskus och Hillary Clinton!

För mer än tio år sedan skröt Soros öppet med att han hade påven i sin hand. Kanske var det en självuppfyllande profetia. När Franciskus valdes till påve föddes ett märkligt partnerskap mellan ”den farligaste mannen i världen” och ”Kristi ställföreträdare på jorden”.

I och med detta fick den rödgröna rörelsen den moraliska auktoritet som den behövde. Som någon skrivit – ”Al Gore, Leo DiCaprio och Michael Moore kunde slänga sig i väggen”. I stället umgås påven nu med gamla Soros-agenter som Jeffrey Sachs och Joseph Stiglitz, enligt Wikileaks två framstående medlemmar i Soros ”hjärntrust” i Vatikanen.

En nära rådgivare med vetenskaplig status är Hans Joachim Schellnhuber som propagerat för en ”CO2-budget för varje invånare på jorden” och sagt att fler än nio miljarder klarar inte klotet. För att se till att denna maxsiffra för jordens befolkning inte överskrids krävs det att en ”grupp av visa män” tillsätts för att styra världen. De flesta forskare skrattar åt honom, men i grunden är han en lika farlig narr som sina företrädare i Nazi-Tyskland. Skeppsgossen har också svårt att få hans abortpolitik att gå ihop med katolikernas traditionella motstånd mot allt vad barnbegränsning heter och än en gång dyker valspråket ”ändamålet helgar medlen” osökt upp i minnet.

En kvinna tillhör också den närmaste kretsen: klimathistorikern Naomi Oreskes, som har skrivit förordet till påvens encyklika. Hon är väl mest känd för sina krav på att alla forskare som inte tror på FN och Al Gore ska ställas inför rätta. Bland hennes knäppa uttalanden märks också att vi ska bekymra oss mindre om isbjörnarna än om våra hundar och katter, vilka snart faller offer för klimatförändringarna. I grunden är hon en rödare än röd feminist.  

Cambridgeprofessorn Peter Wadhams betraktas som en virrhjärna i forskarvärlden efter att ha profeterat om isfria somrar vid polerna i många år nu. Han lider också av svår förföljelsemani och har påstått att tre av hans kolleger mördats av oljeindustrins agenter.

Tack vare Wikileaks har vi nu bevis för att George Soros ger pengar till extremister vars mål är att störta kapitalismen och införa en ny världsordning under ledning av FN. Bara några veckor efter valet kallades Ban Ki-Moon till Vatikanen och snart fick världen veta att de båda potentaterna diskuterat behovet av social rättvisa och hotet från klimatförändringarna.

Soros stiftelse ser tydligen en viktig allierad i Franciskus eftersom han i allt väsentligt delar idéerna om ett kommunistiskt paradis på jorden. Vicepåven kardinal Oscar Rodriguez Maradiaga hör också till detta illustra och brokiga sällskap.

I en artikel i katolska The Remnant skriver kolumnisten Elizabeth Yore: “Vilken tur för Soros att han hittat en ny folkkär partner som kan sprida hans vänsteragenda i påvestolens namn. Katolikerna utgör en stor och inflytelserik väljarskara i USA. Det är precis i linje med Soros taktik…”

Som Skeppsgossen tidigare har berättat infiltrerar Soros bläckfiskorganisation alla samhällsområden, politiska såväl som religiösa. Den har fått påven att uttala sig i klimatfrågor som han inte har minsta kunskap om, nu senast om överenskommelsen i Paris. Steg nummer 2, skriver Elizabeth Yore, tycks gälla den globala omfördelningen av välståndet.


“Så akta er, katoliker, för att deltaga i undersökningar som påstås visa ert massiva stöd för fler globala skatter!”   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare