Featured Post

Patrick Moore: Fakta om CO2

Härom dagen hittade Skeppsgossen följande text av Patrick Moore , den kanadensiske miljöforskaren som var med om att grunda Greenpeace...

torsdag 20 oktober 2016

Världen föddes 1979


Häromdagen läste Skeppsgossen följande text på klimatsajten Ice Age Now som han gärna vill förmedla till sina läsare (i något bearbetad form).

”Alla vet väl vid det här laget att världen skapades 1979 när amerikanska institutioner som NASA och NOAA började hålla koll på vädret. Före 1979 fanns det ju inga satelliter och före 1979 visste människan inget alls om vädret.

Det fanns inga orkaner, inga tornadon och absolut ingen värme! Före 1979 var solsystemet mycket kallt och solen var inte ens färdigbildad.

Och så hände det plötsligt…

Den 23 januari 2008 tog president Obama gestalt (fast inte ens idag vet vi varifrån han kom, han bara fanns där denna dag) och profeterade att snart börjar den globala uppvärmningen som kommer att förstöra Moder Jord (många tror att president Obama kom upp ur just Moder Jord någonstans, kanske till och med från ugnarna i jordens glödande kärna) och alltihop är människornas fel och vår besatthet av transportfordon som fyller atmosfären med koldioxid som alla vet är giftigt för växter och träd!

Flygplan, tåg och bilar hade inte ens skapats innan president Reagan utfärdade en exekutiv order om att de skulle uppfinnas (utan att ens informera eller rådgöra med kongressen!) och därefter snabbt förgifta hela jorden. Då steg vår Frälsare (ja hela världens Frälsare) Barack Hussein Obama upp ur jorden och räddade oss från oss själva!

Vi borde vara tacksamma för det, för även om världen skapats bara nio år tidigare (1970) och även om Han besitter oerhörda krafter så skulle inte ens president Obama ha kunnat rädda oss om vi fått fortsätta att förstöra vår miljö.

Nej, det fanns inga miljarder år att föra statistik över, bara 37 år (2016 – 1979 = 37) efter Skapelsen. Men nu är allt bra och vi behöver inte oroa oss mer därför att vi har president Obama, med benäget bistånd av mannen som uppfann Internet, pastor Al Gore, och om pastorn säger att det är så är det så, för han är vår herde (pastor)!

Låtom oss nu tillsammans bedja i Obamas och Al Gores namn… Amen.”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Narrskeppet

Narrskeppet

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Har varit journalist under hela mitt yrkesverksamma liv och jämsides med detta översättare